Hunat Mah. Kocatürk Sk. No:7/E, Melikgazi/Kayseri
0 (532) 460 09 93
facebook
twitter
instagram
youtube
linkedin
email
ANASAYFA KURUMSAL BÖLGELER HİZMETLERİMİZ BLOG MARKALAR HABERLER GALERİ İLETİŞİM
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
BLOG
Kayseri Tezgahaltı Su Arıtma Cihazı|Kayseri Su Arıtma

Kayseri Tezgahaltı Su Arıtma Cihazı|Kayseri Su Arıtma

KAYSERİ TEZGAHALTI SU ARITMA TEKNOLOJİSİ

Son yıllarda kayseri'de nüfus hızlı bir şekilde artmıştır ve bunun sonucunda sanayinin büyümesi sanayi atıklarının ortaya çıkmasını saglamıştır.Hava Kirliligi,kanalizasyon atılkarı eskimiş sağlıksız su tesisatları trafikteki araçların çogalması,akaryakıt istasyonlarının artması,tarım alanlarında yapılan ilaçlama işlemleri vb olaylar yeraltı içme su kaynaklarının kirlenmesine yol açmıştır.Bu sebeple Kayseri'de tezgahaltı su arıtma cihazı kullanımı fazlasıyla ilerlemiş durumdadır.Bu cihazları kullanma isteği arttığı gibi mecburiyet doğurmaktadır.Eger Kayseri'de tazgahaltı su arıtma cihazı almadıysanız bizimle iletişime geçmeniz halinde sizlere hertürlü kolaylıgı saglayacagımızı bilmenizi isteriz.

Çünkü bu cihazlar unesco ve nasa tarafından önerildigi gibi bir çok akademisyen tarafındanda tavsiye edilmektedir.Son günlerde çıkan haberler sonucunda sularımızın ne kadar kirli olduğu resmi kayıtlar ve araştırmalar sonucunda ortaya çıkmaktadır.Bu sebeple Kayseride tezgahaltı su arıtma cihazı kullanılması sağlık açısından oldukça fazla önem arz etmektedir.

Damacana firmalarına olan güvenimizde devletimizin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda suların ne kadar sağlıksız olduğu hatta insan ve hayvan dışkısı ortaya çıktığı kanıtlanmıştır.

– Damacana suları şehir şebeke suları ile karşılaştırıldığında sağlık açısından bazı riskler getirmektedir. Bunlardan biri, polikarbonat şişelerin yapıtaşı olan bisfenol A (BPA)’nın içilen suya geçme riskidir. Suyun damacana şişede kalış süresi uzadıkça, ortam sıcaklığı arttıkça, güneş ışığına maruz kaldıkça, şişenin iç yüzeyindeki mikro çatlaklar arttıkça bu risk artar. Vücuttaki hormonlara benzeyen yapısı nedeniyle BPA’nın prostat ve meme kanserine yol açabileceği, farelerde beyin ve üreme sistemi gelişimine etkilerinin olduğu, hamilelik döneminde maruz kalınca vücut ağırlığında artışa ve yağlanmaya yol açtığı, deney hayvanlarında şeker hastalığı, erken ergenlik ve sinir sistemi sorunlarıyla ilişkili olduğu saptanmıştır. Güvenli olduğu bildirilen düzeyin yüzlerce kat altındaki dozlarda deney hayvanlarına olumsuz etkiler belirlenmiştir.

– Damacana sularındaki riskleri yönetmek şebeke (evlerden akan) sularındaki risklere göre daha zordur. Damacana sularındaki riskler sadece kaplardan kaynaklanmaz aynı zamanda  saklama ve taşıma koşulları ile de ilişkilidir.

Bu durum söz konusu olunca insanların damacanaya olan güveni yok olmuştur.Kayseri tezgahaltı su arıtma cihazı teknolojisi ile bu durum söz konusu olmaktan çıkmaya başlamıştır.Çünkü bu sistemler suyu en iyi şekilde arıtarak daha sağlıklı suların elde edilmesini sağlamaktadır.

Eğer sizlerde Kayseri tezgahaltı su arıtma sistemi satın almak isterseniz tek yapmanız gereken aşağıdaki telefon numarası aracılığıyla bizimle iletişime geçmenizdir.

İletişim Bilgilerimiz:

Adres:Cumhuriyet mah aytar sk çarşıbaşı iş merkezi no 1/205 Melikgazi/Kayseri

Gsm: 0505 653 09 93

Tel: 0352 222 14 00

Kayseri Tezgahaltı Su Arıtma Cihazı|Kayseri Su Arıtma | Kayseri Su Arıtma Firmaları | Su Arıtma Firmaları Kayseri